Begagnade bildelar till din Volvo

Du bestämmer bildel – vi levererar hem till dig

När du äger en Volvo har du en relativt trygg tillvaro. Det är driftsäkra bilar som normalt sett kan köras i ur och skur i 10 000-tals mil och inte sällan åtminstone ett par decennier.

Men självklart håller inte alla delar i en Volvo för evigt. Bildelar kommer sannolikt att gå sönder. Och när det händer ska du tänka på Eklunds Bildelslager. Vi erbjuder dig att köpa begagnade originaldelar till din Volvo. Det borgar för kvalitet och hållbarhet.

Tack vare att Volvo har en särställning i popularitet på den svenska marknaden kan vi med stor sannolikhet hitta rätt begagnade bildelar för just ditt behov – nästan oavsett vad du söker.

Dessutom kan vi säkerställa leverans av ditt köp hem till dig. Snabbt och effektivt så att du kan göra din bil redo för nya äventyr.

Har du koll på registreringsnummer eller enbart märke och modell för den bil du ska reparera? Oavsett vilket kan vi hjälpa dig att enkelt söka efter rätt bildel.

eller

Hur kan vi hjälpa dig?

"Eklunds främsta styrka är att de har en stor verksamhet med ett bra kontaktnät. Det är ytterst sällan de inte kan ordna med det som vi efterfrågar."

Berggrens Bilservice AB

“Eklunds bildelslager är kundvänliga, proffsiga och vidhåller hög kvalitet.”

Atteviks Personvagnar

“I all kontakt med dem märks det hur professionella och seriösa de är. De gör alltid sitt yttersta för att hitta rätt delar.”

Falköpings Bilrikt

“De har alltid väldigt hög service samtidigt som de är mångsidiga och har smidig hantering.”

VBR Service

“När jag hör namnet ”Eklunds Bildelslager” så är det första jag tänker: bra service. De kan inte bli bättre än så.”

Karossteknik Jönköping

“I den världen som vi verkar inom erbjuder Eklunds det mesta och lite till. Även om vissa typer av reservdelar inte är deras primära fokus försöker de alltid lösa det åt oss ändå. Så bra är de!”

Vestbjergs Autolack AB

Delplocken – skruva själv

På vår avdelning för självplock hittar du en rad olika bilmärken och modeller. Du tar själv ansvar för att du har rätt verktyg och utrustning för att på egen hand demontera delarna du behöver. Välkommen till Delplocken, vardagar klockan 09.00–17.00.

Vilken bildel behöver du?
Så arbetar vi för hållbarhet
Hur kan vi hjälpa dig?
Delplocken – leta bildelar och demontera på egen hand
Vi skrotar din bil med fokus på hållbarhet