Vi erbjuder begagnade originaldelar med garanterad hållbarhet

Vilken reservdel behöver du?

Har du koll på registreringsnummer eller enbart märke och modell för den bil du ska reparera? Oavsett vilket kan vi hjälpa dig att enkelt söka efter rätt bildel.

eller

Hitta rätt bildel för rätt märke

Vi erbjuder bildelar för en mängd märken och modeller. Klicka på bilmärket du är intresserad av för att se hela sortimentet av bildelar på Bildelsbasen.se

Alfa Romeo

Audi

BMW

Chevrolet

Chrysler

Citroën

Dodge

Fiat

Ford

Honda

Hyundai

Jaguar

Jeep

KIA

Mazda

Mercedes

Mitsubishi

Nissan

Peugeot

Škoda

Subaru

Toyota

Volkswagen

Volvo

Dags för däckbyte?

På vår däckverkstad får du den hjälp du behöver, när du behöver den. Oavsett om det handlar om att köpa nytt, begagnat, hjulskifte eller balansering. Självklart erbjuder vi även förvaring på däckhotell.

Däckverkstad med fullservice

Eklunds däckverkstad erbjuder fullt ut fullservice. Hos oss kan du skifta hjul och få hjälp med balansering och montering till låg kostnad.
Vi erbjuder också möjligheten att köpa såväl nya som begagnade sommar- och vinterdäck samt fälgar. För att underlätta för dig finns utbudet samlat på markesdemo.se, där du kan beställa direkt på webben och få hemleverans. Enkelt och mycket prisvärt.

När du väljer förvaring av hjul på vårt däckhotell i Skövde, i direkt anslutning till vår däckverkstad, ingår rengöring av däck och fälgar. Det görs på ett miljövänligt sätt i vår effektiva däcktvätt. Ytterligare fördelar? Det ökar både hållbarhet och livslängd för dina hjul.

Behöver du hjälp? Hör av dig: dackverkstad@eklunds.se eller 0500 – 41 38 45.

Däckverkstad med fullservice
Så arbetar vi för hållbarhet
Vi skrotar din bil med fokus på hållbarhet
Hur kan vi hjälpa dig?