SKROTA BILEN PÅ EKLUNDS BILSKROT I SKÖVDE

När Du skrotar bilen på Eklunds bilskrot kan Du vara säker på att bilen återvinns på bästa möjliga miljövänliga sätt. Det är nämligen någonting som vi prioriterar och värderar väldigt högt.

Du hittar ingen annan bilskrot i närheten av Skövde som är bättre än oss på det här. Det har gjort att vi får besökare från hela Västergötland – från städer som Lidköping, Falköping, Mariestad, Vara och Skara! Gör som andra västgötar, skrota din bil miljövänligt hos Eklunds!

Bilar innehåller många vätskor och material som är skadliga för miljön. När du lämnar in din bil till vår bilskrot kan du alltså lita på att allt tas till vara på bästa sätt.

Allt Du behöver göra är att överlämna din bil till vår bilskrot tillsammans med det senast utfärdade registreringsbeviset samt uppvisa legitimation.

Om du saknar registreringsbeviset kan Du enkelt beställa nytt här. Vi ser sedan till att din bil blir borttagen ur bilregistret hos Transportstyrelsen. Smidigt, eller hur?

Välj Eklunds Bildelslager AB när det är dags att skrota bilen. Vi har upptagningsområde i Göteborg, Jönköping, Trollhättan, Uddevalla och Skövde. Vi kan med andra ord hämta din bil mot en mindre bärgningskostnad.

Varmt välkommen till Eklunds Bildelslager i Skövde!


Fullmakt

Har ni inte möjlighet att lämna in er bil själva, men har ett ombud som kan göra det åt er istället, måste ni fylla i en fullmakt. Underlag till fullmakt hittar ni härLadda nerIntyg

Om du ska få din bil hämtad av oss behöver du lämna in följande intyg med registreringsbeviset:Ladda nerErsättning "skrotningspremie"

Till alla som väljer att skrota bilen på Eklunds Bildelslager betalar vi ut ersättning eller skrotningspremie som det hette förr. Vi betalar 100 kr för kompletta bilar utan katalysator. 500 kr för kompletta bilar med katalysator. Du får också tillbaka resterande fordonsskatt. Kontakta oss så får du veta vad ersättningen är för just din bil.

Inlämning av din bil kan ske mellan 07:00 – 17:00 vardagar.

Vi kan även hämta din bil mot en mindre bärgningskostnad.Våmb Larsgården

541 33 Skövde

E-post:
Telefon: 0500 - 41 38 45

Inlämning av din bil kan ske:

Under våra ordinarie öppettider, se dessa i sidfoten nedan.