Från bilskrot till miljövänlig bilåtervinning

På Eklunds Bildelslager AB har vi över 60 års erfarenhet av bildemontering. Du hittar oss i Skövde kommun som ligger centralt i Västra Götalands län. Vi skickar dagligen bildelar med egen budbil, bussgods, postens företagspaket och extern budbil. Vår målsättning att Du skall få din bildel hemskickad med säker och snabb leverans. Vi sätter alltid dig i centrum. Vårt motto är att kunna erbjuda dig en bra reservdel till ett bra pris.


Film om vår metod

Miljösmarta originaldelar till rätt pris!
Eklunds Bildelslager är den miljövänliga, kvalitetsmedvetna leverantören av originaldelar till din bil.
Se filmen om hur vi jobbar på Youtube


Bilåtervinning med kvalitet

Idag tar Eklunds Bildelslager emot alla slags bilar för miljövänlig återvinning och är miljö- och kvalitetscertifierade enligt certifieringssystemet ISO 14001 och ISO 9001. Vi arbetar efter en årstakt bestående av 4000 bilar per år, men vi nöjer oss inte med det! Vi jobbar ständigt med förbättringar i vårt miljö- och kvalitetsarbete inom demontering och bilåtervinning för att Du skall kunna hitta pålitliga reservdelar till bra priser.


Affärsidé

Grunden i vår affärsidé är försäljning av bra begagnade bildelar till rätt pris. Vår strävan är också att ha goda relationer med myndigheter och övriga intressenter, uppfylla lagar och förordningar samt dokumentera och registrera verksamheten, så att företaget har bästa möjliga kvalitet på sina varor och tjänster. Vi vill delta i utvecklingen av ny teknik, nya metoder och nya system för att ständigt kunna göra förbättringar i vårt miljö- och kvalitetsarbete inom bildemontering och återvinning.