KÖP BEGAGNADE ELLER NYA DÄCK I VÅR DÄCKVERKSTAD

Behöver Du byta sommardäck eller vinterdäck? Hos Eklunds Bildelslager vill vi göra det så smidigt som möjligt för dig. Därför har vi samordnat lagret av bra begagnade sommardäck, vinterdäck och fälgar på markesdemo.se. Där kan Du enkelt beställa dina däck och även få dem levererade hem till dig, om du vill. Smidigt, enkelt och oerhört prisvärt jämfört med att köpa helt nya däck och fälgar.

Vårt däckhotell ligger i Skövde och i anslutning till vår däckverkstad. Där kan du förvara eller byta däck till låg kostnad. Förutom däckbyte och lagerhantering så erbjuder Eklunds däckverkstad även andra tjänster för dina däck, så som balansering och montering. 

Om du väljer att förvara dina däck på vårt däckhotell i Skövde så rengör vi dina däck och fälgar under tiden de förvaras hos oss. Detta för att bra hållbarhet och livslängd. Detta gör vi på ett mycket miljövänligt sätt i vår egen däcktvätt. Miljövänligt är något som lyser igenom i hela vår verksamhet, inte minst i däckverkstaden.

Har du inte möjlighet att byta däck själv? Inget problem!

Om du inte vill byta däck själv så kan du få hjälp med dina däck av oss i Skövde. Vi har vår däckverkstad i Skövde och där hjälper vi dig gärna. Se vår prislista längre ned på sidan. Välkommen in till oss med dina däck.

För kontakt och bokning: dackverkstad@eklunds.se eller 0500 – 41 38 45


Däckhotell


Tvätt och rengöring

Vi rengör dina däck och fälgar. Det är viktigt för däckens hållbarhet och livslängd att de hålls rena från smuts och lösningsmedel. Smutsen avlägsnas effektivt i vår miljövänliga däcktvätt.

Hjulskifte

När det är dags att byta till vinter- eller sommardäck bokar du tid hos oss.

Gör din tidsbokning här

Kontroll av däck

Vid varje skifte kontrollerar våra kunniga tekniker däckens lufttryck och kondition. Om däcken är utslitna meddelar vi dig att de måste bytas ut.

Fast kostnad

Lämnar du in däcken hos oss får du däckhotell till en fast säsongskostnad.

Öppettider för däckverkstad


Mån – Fre: 07:00 – 17:00

Fraktpriser
Vid däck- och fälg leverans, kontakta oss.

Fälg

PRISLISTA

Skifte 4st hjul Personbil 250kr
Skifte 4st hjul Cross-over / SUV / Minibuss 295kr
Skifte 4st hjul Husbil / Lätt lastbil / Pick-up / större skåpbil 495kr
 
Montering & balansering av medtagna däck på fälg
Däck <=15" 200kr/st
Däck 16-17" 250kr/st
Däck >=18" 300kr/st
 
Däckhotell från 595kr/säsong
 
Alla priser inkluderar moms