Ny hall skapar ger högre effektivitet och bättre arbetsmiljö

Äntligen kunde vi på Eklunds fira vår nybyggda hall med en invigningsfest i strålande solsken. Med nästan fyrtiotalet gäster från Skaraborg, Jönköping, Nässjö och Göteborg, var det en fantastisk dag där både kunder, leverantörer och andra långvariga vänner till oss deltog.

Med den nya hallen på plats ser vi fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet och erbjuda ännu bättre service till både gamla och nya kunder.

– Med den här satsningen skyddar vi vårt återvinningsområde från dagvatten och snö. Det gör det lättare att städa, hålla rent och städa upp efter återvinningsprocesserna. Det skonar också våra maskiner, framför allt på vintern sliter is och snö på vår maskinpark, säger Linnéa Eklund Lorentzon, vice vd på Eklunds Bildelslager.

Dagen inleddes med en härlig lunch där Mattias Mat stod för den goda cateringen. Nygrillade högrevsburgare serverades, och tillsammans med vår fantastiska personal njöt vi av både maten och det varma vädret.

Efter lunchen erbjöds gästerna en rundtur i vår nya hall, där vi stolt fick visa upp vår verksamhet. Det var en härlig känsla att äntligen kunna presentera våra lokaler och låta besökarna få en inblick i vårt dagliga arbete.

– Nu får vi både en snällare miljö för maskinerna och inte minst en trevligare arbetsmiljö för maskinist och demontörer! Vår 60 meter långa carport skyddar bilarna från snö, på vintern smälter allt detta inne i verkstaden när vi lyft in fordonet, och där under ska vi sju stå och arbeta. Nu kan vi lyfta in torra bilar och får en mycket trevligare arbetsmiljö, säger Linnéa Eklund Lorentzon.