Från 4 till 16 experter – vi möter framtiden!

Vår mission är att vara ett företag som ligger i framkant och att minska bildemonteringens påverkan på miljön. Vi vill möta framtidens krav och vara ledande när det kommer till att arbeta hållbart. Att el- och hybridbilar faller under båda de kategorierna är vi helt övertygade om.

För att vi ska kunna stoppa klimathotet måste alla hjälpas åt att minska utsläpp, samtidigt som vi måste ersätta fossila bränslen med andra alternativ. El- och laddhybrider tillhör därmed framtiden. Därför är det också viktigt att vi på Eklunds, som arbetar med demontering och återvinning av bildelar, lär oss hantera den typen av fordon på ett säkert sätt. Vi har av den anledningen satsat rejält på att utbilda fler av våra tekniker på högvoltsfordon. Med hjälp av Promeister, branschens ledande utbildare inom fordonsteknik, har vi gått från fyra till 16 högvoltstekniker på Eklunds Bildelslager.

Målet? Att alla ska kunna demontera krockskadade el- och hybridbilar. Eklunds satsar framåt, vi tror på en mer hållbar framtid!