Hej Niklas Hirschberg!

Hur länge har du arbetat på Eklunds?
I lite drygt ett halvår. Jag fick tipset av min bror som hade talat med min chef Kristian. Schysst nog nämnde han vidare det till mig och här står jag nu.

Vad arbetade du med innan?
I princip samma sak, men det var koncentrerat till endast ett bilmärke. Nu rör det sig om 20-30 stycken, i princip alla som finns på marknaden. Det blir lite mer variation. Samtidigt har jag fasta arbetstider nu och flera duktiga, roliga kollegor. Det var den största drivkraften i att byta jobb.

Vad är det bästa med kollegorna i säljteamet, där du jobbar?
Att vi alltid har roligt på jobbet, samtidigt som de är oerhört kompetenta och har massor av kunskap att dela med sig av. Många av dem har bakgrund inom att greja med bilar medan jag inte har det, så jag får mycket bra tips.

Vad är det roligaste med att arbeta som säljare på Eklunds Bildelslager?
Att man aldrig vet vem som kliver innanför dörren eller ringer, så i princip allt kan faktiskt hända. Sen är det stor variation på arbetet från dag till dag, dels på grund av den anledningen, dels för att man antingen är i butiken eller hanterar telefon och e-post.

Berätta något som dina kollegor inte vet om dig!
Att jag blev Korpenmästare i fotboll 2016. ”Genuin Sirap” hette vårt lag.

Vad gör du helst när du inte arbetar?
Då spelar jag tennis. Det har kommit med åren i takt med att fotbollsspelandet försvann. Tennis kräver mindre folk och är lättare att få till.