Äntligen färdigt – nu är vi 2500 kvadratmeter större

Under våren har det pågått ett massivt arbete ute hos oss på Eklunds Bildelslager! Jämte den vanliga verksamheten har vi preppat mark för att husera hela 2500 kvadratmeter ytterligare av vår affär. 

Ytan har asfalterats och belagts med Cempla, som är oljebeständig och ger ett tätt och hårt ytskick för att kunna hålla i många år under regelbundet slitage. Det är Skanska som utfört arbetet och under hela förra veckan var de här och färdigställde. 

Orsaken till att vi bygger är att vi sett att vi gör onödigt många interna transporter, eftersom våra återvinningsstationer varit utplacerade på olika ställen på vårt 37 000 kvadratmeter stora område. I och med detta kommer allt material som ska återvinnas att hamna på samma ställe, vilket i sin tur kommer optimera vårt flöde. 

– Vi kommer att börja flytta in under nästa vecka men tjuvstartade med en liten invigning häromdagen. Vi passade även på att inviga vår nya eltruck samtidigt, säger Linnea Eklund Lorentzon och fortsätter:

– Den ersätter vår andra truck som gått på diesel, samtidigt som den klarar av att lyfta både skåpbilar och elbilar på ett sätt som vår verksamhet kräver. Det var naturligtvis den som fick klippa vårt gröna band när vi invigde vårt nya område.