Vi firar 75

75 år, en livstid. 75 år, det har susat förbi.

I år är det över sju decennier sedan som Eklunds bildelslager grundades, av Simon och Marianne Eklund 1948. Sedan dess har det hänt mycket.

Vi har flyttat fram och tillbaka, byggt ut och byggt om. Bytt namn, från Simon Eklunds bilskrotning till det som våra kunder och besökare känner oss som idag. Vi har växt från traditionell bilskrot till ett modernt företag vars största och mest primära fokus är återvinning, att städa upp snarare än smutsa ned.

Tillsammans bidrar vi till något som är gott på riktigt. Vi förlänger livet på bildelar och möjliggör att fordon kan rulla igen. Ett viktigt uppdrag, som vi varje dag tar oss an med samarbete, motivation och arbetsglädje.

Och det ville vi fira! Tillsammans med hela personalstyrkan, deras respektive och styrelsen hade vi en fantastisk lördagskväll på Knistad Herrgård.

”Vi bjöds på fantastisk trerätters, högklassig underhållning i form av Grebbans och körde Escape Game tillsammans. Rickstrand & Co sydde ihop det hela och vi fick ett otroligt firande tack vare dem”, säger Linnea Eklund Lorentzon, vice vd.

Vill du läsa mer om vår 75-åriga historia kan du göra det här.