Nyheter

Missa inga nyheter, skriv upp dig på vårt nyhetsbrev!

Genom att skicka in formuläret samtycker du till att ta emot marknadsföring från Eklunds Bildelslager

Nyheter

”Allt går genom Eklunds”

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet, både genom att själva se till vad som kan bli bättre – men också genom att fråga

Läs mer »
Nyheter

Ändrade öppettider de närmaste veckorna

Vi närmar oss storhelger med möjlighet till gemenskap och återhämtning. Det innebär samtidigt att vi gör några justeringar av våra ordinarie öppettider, 07.00-17.00 på vardagar.
De dagar vi har vi har avvikande öppettider är enligt följande.

Läs mer »
Nyheter

”Vi ringer dem två-tre gånger per dag”

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår verksamhet, både genom att själva se till vad som kan bli bättre – men också genom att fråga dem som hela tiden har med oss att göra. Under året har vi därför djupintervjuat några av våra kunder för att få svar på vad de tycker om oss som företag, vad som är bra och vad som kan bli bättre.

Läs mer »
Nyheter

Vi är mottagare av utmärkelsen Årets hjulklapp!

Vi på Eklunds Bildelslager är väldigt glada över att vara årets mottagare av utmärkelsen. Vårt arbete kretsar konstant kring hållbarhetsfrågor och vi arbetar främst för en bättre framtid. Att det arbetet så fint uppmärksammas är ett viktigt erkännande för oss som vi är väldigt glada för.

Läs mer »
Nyheter

Missa inte deadline – byt däck hos oss!

Mellan den 1 december och den 31 mars ska fordon som vistas på vägarna inneha vinterdäck. Sedan den 1 oktober är dubbdäck tillåtna, så spill ingen tid utan boka ett besök i vår däckverkstad så hjälper vi dig att säkra upp bilen för kommande vinterväglag.

Läs mer »
Nyheter

Eklunds växer – vi söker säljare!

Eklunds Bildelslager växer och utvecklas konstant. Därför utökar vi nu vårt säljteam med ytterligare en person. Brinner du för hållbarhet, försäljning och att arbeta i team? Då kanske du är vår nya säljare!

Läs mer »
Nyheter

Hej Niklas Hirschberg!

Vad är det bästa med kollegorna i säljteamet, där du jobbar?
Att vi alltid har roligt på jobbet, samtidigt som de är oerhört kompetenta och har massor av kunskap att dela med sig av. Många av dem har bakgrund inom att greja med bilar medan jag inte har det, så jag får mycket bra tips.

Läs mer »
Nyheter

Stärkt team under hösten

I samarbete med Skövdes gymnasieskolor tar Eklunds under hösten emot praktikanter från både högstadiet och gymnasiet. En ära för oss, eftersom vi är övertygade om

Läs mer »
Nyheter

Hej Kristian Grevåker!

Hur länge har du jobbat på Eklunds?
Sedan 2002, så det blir 20 år i år. Det är väldigt roligt, framför allt för att ingen dag är den andra lik. Då går 20 år fort.

Läs mer »